Zeepweetjes

Onze Marseille Zeep met koffiedik wordt met de hand gemaakt in de zeep ateliers in Marseille. Het is verrijkt met biologische sheaboter en exfolieert dankzij het koffiedik erin.

Wist je dat ?

Koffiedik is erg goed voor een zachte peeling. Het stript de huid niet en beschadigt de hydrolipidenfilm van uw huid niet. Perfect voor de gevoelige huid. Het is zo zacht dat het mogelijk is om het op het gezicht te doen. Het bevordert ook de microcirculatie van het bloed en heeft een stimulerend en verstevigend effect op de huid.

Perfect voor het verwijderen van dode cellen en huidvernieuwing. Onze koffiedikzeep is in de eerste plaats een neutrale geur zonder echte geur, het is ook een zachte exfoliatie voor het lichaam dankzij het koffiedik dat de huid niet aantast. Koffiedik zorgt voor een zachte afschilfering van de dode huid en voorkomt het verschijnen van puistjes of onderhuids haar, ideaal na het scheren . Afschilfering stimuleert niet alleen de celregeneratie, maar herstelt ook de zeer zachte huid, ontdaan van zijn onzuiverheden, verenigd en vol uitstraling.

De zachtheid van een zachte behandeling die doet denken aan grootmoeders schoonheidsrecepten

Onze exfoliërende zeep voor koffiedik wordt uw natuurlijke handlanger in uw huidverzorgingsritueel. Het royale en romige schuim omhult de huid subtiel, reinigt deze zonder de hydrolipidenfilm volledig te verwijderen, geen droge huid meer na het douchen. Het zal je huid delicaat zacht maken.

Wees de eerste om 

Seeppie nieuws te lezen!